Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi

Doç. Dr. Hasan Hüseyin TEKİN

Lisans eğitimini 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde, yüksek lisans (2013) ve doktora (2017) eğitimlerini Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Hizmet Anabilim Dalında tamamladı. 2009 yılında Konya Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sosyal hizmet uzmanı olarak atandı ve hasta hakları, tıbbi sosyal hizmet, çalışan hakları ve güvenliği birimlerinin sorumlusu olarak görev yaptı. 2014 yılında Sağlık Bakanlığındaki görevinden ayrıldı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim görevlisi kadrosuna atanarak akademik hayata geçiş yaptı. 2018 yılında Doktor Öğretim Üyesi, 2021 yılında Doçent ünvanını aldı. Halen Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığı ile Sosyal Hizmet Bölüm Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir. Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakülte Kurulu, Sağlık Bilimleri Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu üyelikleri vardır. Tıbbi sosyal hizmet, çocuk refahı, çocukluk çağı travmaları, sosyal hizmet müdahale yöntemleri, gruplarla sosyal hizmet konularında ulusal ve uluslararası düzeyde birçok akademik çalışması bulunmaktadır.