Rekreasyon Yönetimi Bölümü
28.12.2023

Turizm Akademisi Paydaş Buluşmaları: Geleceği Birlikte İnşa Ediyoruz!

Turizm Akademisi Paydaş Buluşmaları kapsamında bölümümüzün düzenlediği "Geleceği Birlikte İnşa Ediyoruz!" temalı söyleyişide konuğumuz Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclis Başkanı Sn. Veli Vural, Konya Çalışan Gençlik'in misyonunu paylaştı. Başkan Vural, 15-35 yaş arası gençleri miskinlikten uzak, manevi değerlere sahip, birikimli ve geniş ufuklu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen kurumun, ahilik düsturuyla şehir ve vatanlarına hizmet ettiğini vurguladı. Kültür ve inançlarına bağlı, çağın gereksinimlerinden geri kalmayan Çalışan Gençlik, "Bugünün gençleri, Yarının Ustaları" şiarıyla gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak, gönüllere dokunarak hizmet veriyor. Turizm Fakültesi öğrencileri, Başkan Vural'ın aktardığı bu bilgileri büyük bir ilgiyle dinleyerek, ahilik geleneğiyle güçlendirilmiş gençlik çalışmalarına dair önemli perspektifler edindiler.