Rekreasyon Yönetimi Bölümü
20.12.2023

Meram Gençlik Merkezi Tiyatro Gösterisi

Bölümümüz Animasyon dersi kapsamında, öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Sabır Bozoğlu koordinatörlüğünde Meram Gençlik Merkezi'nde Karagöz ve Hacivat tiyatro oyunu düzenlendi.

Etkinlik, geleneksel Türk gölge oyunu olan Karagöz ve Hacivat'ın canlandırılmasıyla başladı. Öğrenciler, tarihi ve kültürel değerlerimizi yansıtan bu oyunu modern yorumlarla sahneleyerek, izleyicilere hem nostaljik hem de eğlenceli anlar yaşattı. Gösterinin ikinci kısmında ise, öğrenciler tarafından hazırlanan stand up performansları yer aldı. Güncel konuların mizahi bir dille ele alındığı bu bölüm, eğlenceli anlara sahne oldu.

Meram Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergileyebilmeleri ve farklı sahne sanatları alanında deneyim kazanabilmeleri açısından büyük önem taşıyor.