Rekreasyon Yönetimi Bölümü
16.01.2024

ATRAX STAR 2024 – Rekreasyon Yıldızı Yarışmasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesinden Önemli Başarı

ATRAX STAR 2024 – REKREASYON YILDIZI YARIŞMASI'NDA NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ'NDEN ÖNEMLİ BAŞARI

Türkiye'nin eğlence ve rekreasyon sektöründeki prestijli etkinliği ATRAX STAR, bu yıl 9. kez düzenlendi. ATRAX STAR, eğlence ve rekreasyon alanlarında farkındalık yaratma, sektörün gelişimine katkı sağlama ve nitelikli ürün ve hizmetlerin toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik değerini artırma hedefiyle öne çıkan önemli bir yarışma olarak biliniyor.

Eğlence parkları, rekreasyon alanları ve müzeler gibi sektördeki başarılı çalışmalar, bu prestijli yarışma kapsamında ödüllendirilmekte. Bu kapsamda Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi, "ATRAX STAR – Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri" yarışmasına katılım gösterdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi'nden Doç. Dr. Mehmet Demirel ve Arş. Gör. Andaç Akçakese, "Engelsiz Kentler, Renkli Yaşamlar: Rekreasyonel Oyun Alanlarında Kapsayıcı Ürünler" projesi ile ATRAX STAR 2024 – REKREASYON YILDIZI YARIŞMASI'nda, Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile birlikte 9. kez düzenlenen etkinlikte dereceye girerek büyük bir başarıya imza attı.

Bu anlamlı başarıda emeği geçen Doç. Dr. Mehmet Demirel ve Arş. Gör. Andaç Akçakese'ye, üstün çaba ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yapılan çalışma, sadece üniversitemizi değil, aynı zamanda ülkemizin rekreasyon ve engelsiz kentleşme alanlarındaki gelişimine de önemli bir katkı sağlayarak engelsiz kentleşme ve rekreasyonel oyun alanlarında kapsayıcı ürünlerin rolüne odaklanarak, yaşam kalitesini artırmaya yönelik değerli katkılar sunuyor. Bu değerli öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.