02.06.2023

Lisansüstü Mevzuat Çalışma Toplantısı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet BİREKUL başkanlığında lisansüstü akademik birimlerimizin öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcılarının, idari personellerinin ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personellerinin katılımı ile Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği ile Lisansüstü Eğitim-Öğretim Süreci Uygulama Esaslarını değerlendirme ve güncelleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Üniversitemiz bünyesindeki Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmelikleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğininde değerlendirilerek diğer enstitülerle beraber birleştirilmesine ve bir tane ortak yönetmelik hazırlanmasına karar verildi ve gereken çalışmalara başlandı. Akabinde tüm enstitüleri kapsayan Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğini tamamlayan Lisansüstü Eğitim-Öğretim Süreci Uygulama Esasları için de çalışmalara  başlanmasına karar verildi.