29.11.2023

2023 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan ve Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirilen Öğrencilerin Dikkatine

Kayıt işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz;

Kayıt işleminizi iki farklı şekilde yapabilirsiniz;

A-) ŞAHSEN KAYIT

Kayıt İşleminizi 30 Kasım-08 Aralık 2023 tarihleri arasında kayıt hakkı kazandığınız birime şahsen başvuru yaparak tamamlayabilirsiniz.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1-) Yerleştirme Sonuç Belgesi

B) E-KAYIT;

Üniversitemiz programlarına kayıt olacak ancak şahsen kayıt işlemi yapamayan adayların kayıt taleplerini e-devlet sisteminde Üniversitemizce sunulan hizmetler kısmında yer alan “Üniversite Bilgi Sistemi” alanındaki “Talep Destek Sistemi” üzerinden bildirmeleri ve Üniversitemizce kayıt için istenen belgelerin asıllarını eğitim-öğretime başladığı hafta ilgili akademik birime sunmaları koşulu ile e-kayıt yaptırabileceklerdir.

E-Kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Akademik Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.