29.09.2023

2023 Sağlık Lisans Tamamlama İle Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Kayıt işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz; Kayıt işleminizi üç farklı şekilde yapabilirsiniz;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A) ELEKTRONİK KAYIT;

- Elektronik kayıt 02 Ekim-04 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıt yapan öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini 06 Ekim 2023 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir. (Öğrenim Ücretini Ödemeyen Öğrenciler Öğrencilik Haklarından Faydalanamayacaktır.)
- Elektronik kayıt yapan öğrencilerimizin en geç 06 Ekim 2023 tarihine kadar öğrenim gördüğü Fakülteye aşağıdaki belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1-) Elektronik Kayıt Belgesi.
2-) Sağlık Lisans tamamlama programına yerleştirme sonucu belgesi,
3-) Mezun olunan Önlisans diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
4-) Not Belgesi (Transkript); (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
5-) Mezun olduğu yükseköğretim kurumundan almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri ya da mezun olduğu yükseköğretim Kurumun internet sayfasında yayınlanıyor ise internet
6-) Askerlik durum belgesi (29 Yaş Üstü Erkekler İçin),
7-) Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu,

Öğrenci Numaranızı ve ödemeniz gereken öğrenim ücreti miktarını öğrenmek için tıklayınız.

B) ŞAHSEN KAYIT;

-Elektronik kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin 02 Ekim-06 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt hakkı kazandıkları ilgili Fakülte öğrenci işleri birimine aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları halinde kayıtları yapılacaktır.

1-) Sağlık Lisans tamamlama programına yerleştirme sonucu belgesi,
2-) Mezun olunan Önlisans diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
3-) Not Belgesi (Transkript); (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
4-) Mezun olduğu yükseköğretim kurumundan almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri ya da mezun olduğu yükseköğretim Kurumun internet sayfasında yayınlanıyor ise internet
5-) Askerlik durum belgesi (29 Yaş Üstü Erkekler İçin),
6-) Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu,

C) E-KAYIT;

Üniversitemiz programlarına kayıt olacak ancak elektronik kayıt işlemi yapamayan adayların kayıt taleplerini e-devlet sisteminde Üniversitemizce sunulan hizmetler kısmında yer alan “Üniversite Bilgi Sistemi” alanındaki “Talep Destek Sistemi” üzerinden bildirmeleri ve Üniversitemizce kayıt için istenen belgelerin asıllarını eğitim-öğretimin başladığı ilk hafta ilgili akademik birime sunmaları koşulu ile e-kayıt yaptırabileceklerdir.

E-Kayıt kılavuzu için tıklayınız.

1-) Sağlık Lisans tamamlama programına yerleştirme sonucu belgesi,
2-) Mezun olunan Önlisans diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi