Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
05.01.2024

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 9. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde dokuzuncu hafta dersleri gerçekleştirildi. 29 Aralık 2023 Cuma günü öğleden önce Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa yaklaşık 175 öğrenci katıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde, Tefsir-Hadis okumaları kapsamında ilahiyatçı ve eğitimci Seyfettin HUCA Beled suresinin tefsirini yaptı. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde Fakülte dekanımız Kelam Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ tarafından Ali Şeriati'nin “Hac” isimli kitabın müzakeresine devam edildi. Programın üçüncü saatinde ise Fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Halit ÇALIŞ tarafından “Filistin Davası” başlıklı seminer verildi.

Öğleden sonra 3 nolu Hacıveyiszâde amfisinde ise Fakültemiz Mezhepler Tarihi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Araştırma Teknikleri ve Veri Tabanları-5” başlıklı seminer dersi ile programa devam edildi.