Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
14.12.2023

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 6. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde altıncı hafta dersleri gerçekleştirildi. Vize sınavları sonrası 08 Aralık 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve 3 no’lu amfide gerçekleştşrşlen programa 173 öğrencinin katıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde Fakültemiz Tefsir Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali AKPINAR “Kur’an’ın Tek Kişilik Vaazı” başlıklı konuşması ile Lokman suresinin tefsirini yaptı. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde Fakültemiz Felsefe Tarihi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Feyza DEMİR ÇİÇEK tarafından Sefer Turan tarafından kaleme alınan “Fuat Sezgin ile Bilim Tarihi Sohbetleri” adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Fakültemiz Din Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İrfan ERDOĞAN tarafından “Liderlik Kuramları ve Liderlik Özellikleri” konulu seminer verildi. Öğleden sonra 3 nolu amfide gerçekleştirilen dördüncü saatte ise lisansüstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Araştırma Teknikleri ve Veri Tabanları - 2” başlıklı seminer dersi verildi.