Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
20.11.2023

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 5. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde beşinci hafta dersleri gerçekleştirildi. 268 öğrencinin katıldığı programın bu haftaki dersleri 17 Kasım 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve 3 no’lu amfide yapıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ Fatiha suresinin tefsirini tamamladı. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde Fakültemiz Hadis Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Taha ÇELİK tarafından İsmail Lütfi ÇAKAN’ın “Sahabe Kıvamı” adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Bülent DADAŞ tarafından “İlim Adamı Kimdir, Nasıl Yetişir? Klasik Alim Prototipi, İlim-Amel İlişkisi” konulu seminer verildi. Öğleden sonra 3 nolu amfide gerçekleştirilen dördüncü saatte ise lisansüstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Araştırma Teknikleri ve Veri Tabanları - 1” başlıklı seminer dersi verildi.