Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
16.11.2023

Dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Mustafa Sonay GÜRGEN' e Ziyarette Bulundu

Dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ, fakültemiz binasının yapımını gerçekleştiren Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı mütevelli heyeti başkanı Sayın Mustafa Sonay GÜRGEN beyi 15 Kasım 2023 Çarşamba günü İstanbul'daki ofisinde ziyaret etmiştir. Hocamızla birlikte Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mürsel BİÇER ve Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Neslihan DURMUŞOĞLU SALTALI'nın da bulunduğu heyetin Keleşoğlu fakültelerine şimdiye kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ve nezaket kapsamında gerçekleştirdikleri bu ziyaret oldukça verimli geçmiştir. Sayın Sonay GÜRGEN’in son derece sıcak ve nazik ilgilerine teşekkür ederiz. Keleşoğlu Fakültelerinin inşaat işlerini yürüten Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hulki YÜCEL’e de hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür eder, Değerli Ahmet Keleşoğlu'na Allah'tan rahmet Sayın Sonay Gürgen ve Nezahat Keleşoğlu hanımefendiye afiyetler dileriz.