Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
13.11.2023

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 4. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde dördüncü hafta dersleri gerçekleştirildi. 273 öğrencinin katıldığı programın bu haftaki dersleri 10 Kasım 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve 3 no’lu amfide yapıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ Fatiha suresinin tefsirine devam etti. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde emekli öğretmen Seyfettin HUCA tarafından Rasim ÖZDENÖREN’in “Müslümanca Düşünme Üzerine Denemeler” adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. A. Saim AÇIKGÖZOĞLU tarafından “Beyin-Akıl İlişkisi” konulu semineri verdi. Dördüncü saatte ise lisansüstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Akademide Yabancı Dilin Önemi - 2” başlıklı seminer dersi verildi.