Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
01.12.2022

Arş. Gör. Abdussamed BAYRAM'ın Yüksek Lisans Tezi Ödüle Layık Görüldü

Fakültemiz Din Sosyolojisi ABD Araştırma Görevlisi Abdussamed Bayram, Prof. Dr. Mehmet AKGÜL’ün danışmanlığında hazırlamış olduğu “ALMANYA’YA GÖÇ EDEN TÜRK İŞÇİLERİNİN KÜLTÜREL BİR GRUP OLARAK İLK TEŞKİLATLANMA SÜRECİ” başlıklı yüksek lisans tezi ile Türk Ocakları İzmir Şubesi tarafından bu sene dokuzuncusu düzenlenen “Prof. Dr. M. Cemal Sofuoğlu Türk-İslam Araştırmaları Teşvik Ödülü”nde Mansiyon Ödülü’ne layık görülmüştür.

Değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet AKGÜL ve öğrencisi Arş. Gör. Abdussamed BAYRAM’ı tebrik eder, akademik başarılarının devamını dileriz.

05 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen çevrim içi ödül töreninde ödül kazanan genç araştırmacılara ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde dereceye giren her araştırmacı çalışmasını tanıttı ve danışmanları görüşlerini aktardı.

Ödül törenini izlemek için tıklayınız