Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
05.02.2019

Fakülte Yönetimi ve İdari Çalışanları ile Fakülte Eski Yönetimi Bir Araya Geldi

Fakültemiz idari personelleri ile yeni yönetimi Fakülte eski yönetimi ile öğle yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Dekan Prof. Dr. Fikret Karapınar, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Sedat Şensoy ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Dadan, eski Dekan Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, eski dekan yardımcıları Prof. Dr. Hayri Erten ve Doç. Dr. Ali Öge, Fakülte Sekreteri İzzet Güneş ve fakülte idari çalışanları katıldı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fikret Karapınar eski Dekan Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Erten ve Doç. Dr. Ali Öge'ye hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden bir konuşma yaptılar. Ayrıca fakülte eski yönetimi tarafından yeni yönetime muvaffakiyet temenni edilerek helalleşme ve teşekkür konuşmalarının ardından hediye ve plaket takdimi ile program son buldu.