Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
06.06.2017

Ürdün Amman Ewan Enstitüsü'nde Arapça Pratik Eğitim Programı

Fakültemiz, 2016-2017 öğretim yılında Hazırlık Sınıfında öğrenip görüp başarılı olan öğrencilerden bir kısmını Türk Anadolu Vakfı İşbirliği ile Ürdün'e gönderecektir. Arapça Pratik Eğitimi, Amman'da EWAN Arapça öğrenim Merkezinde verilecektir. Süre 6 haftadır. Kurs 03 Temmuz 2017 tarihinde başlayacaktır. (Başarılı öğrencilerin 890 dolar ve uçak biletleri fakültemizce karşılanacaktır.)

Eğitim, barınma ve gezi ücreti 890 dolardır.

Beslenme giderleri (yaklaşık asgari 75 dolar), pasaport cüzdan bedeli (94 TL) ve Ürdün'e giriş çıkış vergileri, Türkiye çıkış vergisi (15 TL) öğrenciye ait olacaktır.

Yararlanmak isteyen öğrencilerimizin, bir dilekçe ile Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Bölümler Sekreterliği birimine başvurmaları yeterli olacaktır. Müracaatları kabul edilen öğrencilerimiz, final sınavı sonuçlarına göre belirlenip ilan edilecektir.

Ayrıca kendi imkanları ile gitmek isteyen öğrencilerimiz de, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Bölümler Sekreterliği birimine bir dilekçe ile başvuruda bulunmalıdırlar. Masrafların yarısını karşılayabilecek öğrencilerin, bu durumu dilekçelerinde belirtmeleri iyi olacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 06.06.2017

Eğitim merkezini http://www.ewaninstitute.com adresinden inceleyebilirsiniz.