Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
06.02.2024

2023-2024 Güz YY Tek Ders Sınav Duyurusu

Müfredatında bulunan bütün derslerini aldıktan sonra, mezuniyetine engel 1 dersi kalan öğrencilerimizin 06-14 Şubat 2024 tarihleri arasında  Fakültemiz Öğrenci birimine elden veya mail ile belirtilen süre içerisinde dilekçe göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler düzgün bir şekilde taranıp PDF FORMATINDA gönderilmediği takdirde dilekçeler işleme alınmayacaktır. Dilekçeler gayet okunaklı bir şekilde doldrulması gerekmektedir. (Mail: [email protected] )

NOT: Dilekçe veren öğrencilerin sadece ve sadece mezuniyet için alttan devamını almış ve başarısız olduğu 1  dersi kalmış (mezuniyetine engel 1 dersi kalan !!! Yani 4. sınıfın tamamını okumuş ve bir dersi kalmış olan öğrencileri kapsamaktadır !!! ) olması gerekmektedir. Devamsızlıktan kalınmış veya hiç alınmayan ders için tek ders dilekçesi verilemez !!!

Dilekçe için tıklayınız.

Not:  Tek Ders Sınavı 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 14:00'da yüzyüze yapılacaktır.