Hukuk Fakültesi
22.01.2024

Kalite Eğitimi

"7 Aralık 2023 Perşembe Günü 13:30'da Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Ahmet Türkan ve Asuman Güler fakültemiz bünyesinde Kalite Eğitimi gerçekleştirmiştir. Prof. Dr. Ahmet Türkan eğitimde kalite yönetiminin temel bileşenleri hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Prof.Dr. Ahmet Türkan kalite yönetiminin en önemli bileşenlerinin planlamalar ve amaçlar olduğunu, verilerin toplanmasının da kalite yönetimini en önemli parçalarından birini oluşturduğunu vurgulamıştır.  Eğitimde, sürekli iyileştirmenin kalite yönetiminin en önemli hedefi olduğu vurgulanmıştır. Öte yandan kalite yönetiminin fakültenin iç ve dış dinamikleri çerçevesinde nasıl sürdürüleceği detaylı biçimde  ele alınmıştır. Akabinde Asuman Güler kalite yönetiminin dijital veriler bağlamında kayıt altında alınması konusunu detaylı biçimde aktarmış, konuya ilişkin sık yaşanan sorun ve problemlerle ilgili fakülte personelimizi bilgilendirmiştir. Bu önemli eğitim için hem Sn. Prof. Dr. Ahmet Türkan'a hem de Sn. Asuman Güler'e teşekkürü bir borç biliriz."