Üniversitemizden Medya Kuruluşlarına Ziyaret

28.03.2014

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Muhsin Kar, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mehmet Lütfi Özcan, 27 Mart tarihinde bazı yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti. Heyetimiz; Merhaba, Yeni Meram, Konya’nın Sesi, Hakimiyet, Anadolu’da Bugün, Yeni Konya gazetelerine ve Kon TV’ ye yapılan ziyaretler sırasında ilgili medya sahipleri ve yöneticileri tarafından karşılandı.

Görüşmelerde Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker: “ Üniversitemiz  çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Biz de gece ve gündüzümüzü bu hızlı büyümenin sağlıklı bir zeminde olması için gayret gösteriyoruz. Hem kampüs alanı inşaatımızın hem akademisyen kadromuzun kaliteli bir şekilde oluşması için çaba sarfediyoruz. Türkiye'nin her bölgesinden bizi tercih eden öğrencilerimizi kendi evlerindeymiş gibi hissetmeleri, huzur ve güvenle geleceğe dönük eğitimlerini tamamlamalarını arzu ediyor, gayret ediyoruz. Bu yolculuğumuzda Yerel medyanın desteğini hep yanımızda gördük ve devam etmesini arzu ediyoruz. Basın ziyaretlerimiz periyodik halde tüm yerel medyaya gerçekleşecek, onlarında görüş ve önerileri dikkatle dinlenerek, soruları cevaplandırılacak. Bu vesileyle bizleri motive eden, yanımızda olup cesaret veren yerel medyamıza teşekkür ediyor, çalışmalarının başarılı bir şekilde artarak devamını diliyorum. ”  diye konuştu.

Basın kuruluşlarının yetkilileri ise yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek Üniversitemizin yaptığı  güzel çalışmaları takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade ettiler. Heyetin, tesisleri de gezdiği görüşmeler samimi bir havada gerçekleşti.

Paylaş