Üniversitemizde Ramazan Buluşmaları

27.06.2015

Üniversitemizde geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Buluşmaları programı bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ramazan’ın bereket ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekti.

Ramazan Buluşmaları programı kapsamında ilk gün akademisyenler; ikinci gün Konya’daki protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ile Türkçe Öğretimi, Uygulama ve Araştırma Merkezimizde (KONDİL) eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler; üçüncü gün de üniversite personeli iftarda bir araya geldi.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Havuzbaşında gerçekleştirilen programda Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Ramazan’ın birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi. Şeker: “Hepinizin Ramazanını tebrik ediyorum. Rabbim sağlık afiyet içerisinde nice ramazanlara hepimizi eriştirsin. Ülkemizin birliğini dirliğini daha güçlü kılsın. Ramazan bereket ve dayanışma ayı, bu vesile ile sizlerle bir araya gelmekten mutlu olduk.” dedi.