Üniversitemizde Öğretmenler Günü Kutlandı

26.11.2014

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama programında Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve MEB öğretmenleri bir araya geldi. Etkinliğe, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy,Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık,  öğretim üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık konuşmasında: "Herkes için eğitim veren millet okullarının açılması ve Atatürk’ün Başöğretmen oluşu münasebetiyle 24 Kasım, öğretmenler günü ilan edildi. Yaklaşık 30 yıldır öğretmenler gününü kutlamaktayız. Böyle kutlu bir günde aramızda bulunmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’nin öğretmen yetiştiren en büyük kurumlarından biri olan Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi olarak böylesine anlamlı bir toplantıyı düzenledikleri için başta Rektörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker de; Salonda bulunan herkesin kutsal mesleğin birer üyesi olduğunu, 24 Kasım üzerinden birçok siyasetçinin, sendikacının, gazetecinin farklı şeyler söyleyerek mesajlar verdiğini, ancak öğretim üyeleri ve öğretmenlerin dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını yaşamaya devam ettiklerini, Eğitim ve Üniversite camiası olarak dertlerinin eğitimin kalitesi, niteliği ve niceliği ile ilgili olduğuna değinerek, tüm katılımcıların Öğretmenler Gününü kutladı.

Daha sonra kutlamaya katılanlara yemek ikram edildi.

Paylaş