Üniversitemizde Fakülte ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Seçimleri Yapıldı

10.12.2014

Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim, araştırma, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasında öğrencilerin görüşlerini belirlemek, yönetim organlarına bildirmek ve yönetim organları ile öğrenciler arasındaki iletişimi oluşturmak amacıyla kurulacak olan Öğrenci Konseyi için Üniversitemizde 9 Aralık 2014 tarihinde Öğrenci Temsilcisi Seçimleri yapıldı.

Tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokullarımızda, saat 09:30 ile 18:00 arasında yapılan oy verme işlemi sükunet ve olgunluk içinde gerçekleşerek, tüm Sandık Kurulları tarafından oy sayım ve döküm işlemlerini tamamlandı.

Fakülte ve Meslek Yüksekokulu Seçim Kurulları 11 Aralık saat 12:00’a kadar resmi yazı ile Üniversite Seçim Kurullarına Öğrenci Temsilcisi olmaya hak kazanan öğrencilerin isim listelerini teslim etmesi gerekiyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak seçilen Öğrenci Temsilcilerini kutluyor, seçimlere katılan tüm adayları göstermiş oldukları medeni cesaretlerinden dolayı takdirle karşılıyor, seçimlerin Üniversitemize yakışır şekilde gerçekleşmesini sağlayan tüm öğrencilerimize ve Sandık Kurulu üyelerine, seçim sürecini başından sonuna dek organize eden Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz.