Üniversitemizde 1. Uluslararası İngiliz Dili Öğretimi Konferansı Düzenlendi

05.04.2015

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen 1.Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, Prof. Dr. Aydan Ersöz, Dr. Nuray Grove, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferans Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in İngilizce yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konferansa değişik ülkelerden ve illerden yaklaşık üç yüz yirmi beş öğretim elemanı, İngilizce öğretmeni ve İngilizce bölümünden öğrenciler katıldı.

Sabah oturumunda Prof. Dr. Aydan Ersöz öğleden sonraki oturumda ise Dr. Nuray Grove konuşmacı olarak birer sunum yaptılar. Öğleden sonra eş zamanlı sunumlarda, İngilizce eğitimiyle ilgili farklı sunumlar yapıldı. Konferansta bir araya gelen İngilizce öğretimiyle ilgilenen katılımcılar İngilizce öğretimi ile ilgili sunumları dinlediler ve öğrencilerin sorularını cevapladılar.

İngilizce öğrenimiyle ilgili merak edilenlerin cevap bulduğu konferans toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Paylaş