Üniversitemiz Rektörlüğüne, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu Yeniden Atandı

24.12.2022

Üniversitemiz Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu'nun açıklamaları:

 

Üniversitemizin Değerli Paydaşları ve Dostlarım, 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanmış olmanın onurunu yaşıyorum. 

Sorumluluk duygusu ve emanet bilinciyle kurumumuza, bilime, şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hizmet edecek olmanın heyecanını bir kez daha yaşamaktayım.

Şahsımı bu onurlu göreve layık görerek göstermiş oldukları güvenden dolayı en başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar'a, YÖK’ün kıymetli üyelerine ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma şükranlarımı arz ediyorum. 

Kuruluşundan bugüne Üniversitemizin gelişmesi için her türlü katkıyı veren riyaset erkanımıza, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarımıza, hayırseverlerimize, Üniversitemizin faaliyetlerini yaygınlaştırmada katkı sağlayan basınımıza, Üniversitemizin daha iyi noktalara gelmesi için özveriyle çalışan akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve şehrimizin değerli insanlarına içtenlikle saygılarımı, selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Cenab-ı Hakk, yüzümüzü pak, başımızı dik tutsun.

İsrafı engellemek ve kamu yararı sağlamak amacıyla, tebrik maksatlı çiçek göndermek yerine NEVA vakfımıza göndereceğiniz eğitim bağışı ile öğrencilerimize destek olmanızdan memnuniyet duyacağımı belirtmek istiyorum. Öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ederim.

https://neva.org.tr/donate

 

Hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz.

Paylaş