Üniversitemiz Müzik Bölümünden Klasik Gitar Dinletisi

14.05.2015

Üniversitemiz AKEF Müzik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Küçükosmanoğlu öncülüğünde AKEF Erol Güngör Konferans Salonunda klasik gitar dinletisi konseri verildi. Konserde Lisans 4. sınıf öğrencisi Abdullah Kaya, Lisans 2. sınıf öğrencilerinden Ediz Tanburoğlu ve Emirhan Küçükçınar gitarlarıyla çeşitli eserleri çaldılar.

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği dinletiye, AKEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Dinç, Müzik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Akbulut ve misafirler de yoğun ilgi gösterdiler.

Programda bir konuşma yapan Prof. Dr. Muhittin Dinç, bu tarz etkinliklerin hem kendileri için hem dinleyenler için ziyafet niteliğinde olduğunu söylerken, Üniversitenin sadece dört duvar arasında ders yapılan yerler olmadığını kanıtladıkları için de öğrencilere teşekkür etti.

Konserde Yrd. Doç. Dr. Onur Küçükosmanoğlu, Abdullah Kaya ve Ediz Tanburoğlu’nun “Ben Giderim Batuma” adlı parçayı gitarla çalmaları ise dinleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Prof. Dr. Yusuf Akbulut’un, Yrd. Doç. Dr. Onur Küçükosmanoğlu’na teşekkür belgesi takdiminin ardından program sona erdi..

Paylaş