Üniversitemiz Minik Sanatçılar Korosu İlk Dinletisini Sundu

08.12.2014

Minik Sanatçılar Koromuz; AKEF Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi ABD hocalarımızdan; Doç. Dr. Sema Sevinç, Doç. Dr. Aynur Elhan Nayir, Yrd. Doç. Dr. Nurtuğ Barışeri Ahmethan ve Öğretim Görevlisi Vahide Bahar Yiğit yönetiminde iki aylık bir çalışmadan sonra mini bir dinleti sundu.

Öğrenci velileri ve öğrencilerin kaynaşma ve tanışması amacıyla düzenlenen kahvaltı programı sonrası; Sayılar, Çoban, Kuşlar, Kestane, Cüceler ve Minik Sanatçılar şarkılarını seslendirerek ilk defa sahne almış oldular.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker dinleti sonrasında; bu kadar kısa bir sürede bir koroyu şekillendirmenin ciddi bir emek istediğini belirterek bu koroda emeği geçen hocalara ve müzik sevgisiyle okullarından arta kalan zaman dilimlerinde Üniversitemiz hocalarıyla bir arada vakit geçiren bu gençlerin alkışlanması gerektiğini söyledi. Dinletiden çok etkilendiğini ifade eden Rektörümüz:“ Koreografiye uyarak gayet güzel ve uyumlu bir performans ortaya koydular. Daha büyük ve güzel konserlerde hep bir arada olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı iletiyorum.” dedi. 

Paylaş