Üniversitemiz, İdari Personeline Mali Mevzuat Hizmet İçi Eğitimi Verdi

26.02.2013

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından "Üniversite Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim" çerçevesinde düzenlenen mali mevzuat hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Üniversitemiz bünyesinde görev yapan idari personelinin mali alandaki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla; harcama birimlerinin gerçekleştirme görevlileri,  taşınır kayıt ve kontrol yetkilileri ile mutemetlerden oluşan altmış civarında katılımcının, Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerinde 18 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında eğitim alacakları bildirildi.

Rektörlük Senato toplantı salonunda verilen eğitim süresinin 18 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında planlandığını belirten Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Tekin Arıkan, seminere çok sayıda idari personelin katıldığını bildirdi.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Bülbül, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Engin Erkmen, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Baki Doğan tarafından düzenlenen eğitim konuları arasında;Taşınır Mal Yönetmeliği, Bütçe ve KBS Uygulamaları, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve İkincil Mevzuatı, Harcırah Kanunu, Maaş Hazırlama, Ekders Mevzuatı ve Uygulamaları, İhale Kanunları ve ilgili mevzuat, Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği bulunmaktadır.