Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu ve Konya TEMA İl Temsilciliğinden Teşekkür Ziyareti

25.03.2014

Genç TEMA Topluluğu ve Konya Tema İl Temsilcisi beraberindeki heyetle  Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Konya TEMA’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Temsilcisi Osman Ermişler, Necmettin Erbakan Üniversitesinin Genç TEMA Topluluğu ile birlikte yaptıkları projeleri de anlattı.

Yapılan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Muhsin Kar, Konya Tema İl Temsilcisi Osman Ermişler, NEÜ Genç TEMA Topluluğu  Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Adnan Doğan Buldur, NEÜ Genç TEMA Topluluğu Başkanı Ersin Örer ve topluluk öğrencilerinden bir grup da hazır bulundu.

Genç Tema Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Adnan Doğan Buldur yaptığı konuşmada: “ Ziyaretin amacı Üniversitemizin katkılarıyla hazırlanan Karapınar’daki fidan dikme etkinliğine karşılık teşekkür, tanışma ve topluluğun projelerini Rektörümüze aktararak, O’nun fikirlerini almaktı. Genç TEMA Toplulukları arasında en fazla üye sayısına sahip 3. Üniversite olduğumuz için 3. Lük kupası aldık. Bu önemli konuyu Sayın Rektörümüzle paylaştık. Kendisi de bu başarıdan dolayı bizleri tebrik etti. Değerli vakitlerini bize ayırarak fikirleri ve görüşleriyle bizi aydınlatan Rektörümüze çok teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. ”  dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’ de: “ Çevre duyarlılığıyla ülkemize bilinçli gençler yetiştiren Tema yetkililerinin yaptıkları bu ziyaretten son derece memnun oldum. Konya'mızın çehresi ve çevresinin güzel anlamda değişimine katkı sağlayan bu topluluğu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. “ diye konuştu.

Görüşmelerin ardından Konya Tema İl Temsilcisi, Rektörümüze TEMA çalışmalarını anlatan kitaplar hediye ederek, TEMA’nın rozetini taktı.

Genç TEMA Topluluğu da yaptıkları çalışmalarında kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Rektörümüze plaket takdim etti.

Paylaş