Üniversitemiz Çorum’da Öğrencilere Tanıtıldı

27.11.2014

Çorum Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, mesleki-yöneltici rehberlik çalışmaları kapsamında; öğrencilerine meslekleri tanımaları ve kendi kişisel özelliklerine göre meslek ve yüksek öğrenim kurumu seçmelerine yardımcı olmak amacıyla üniversiteleri tanıtmaya başladı.

Üniversitemiz de gençlerimizin daha iyi bir meslek edinmeleri ve daha iyi bir üniversite tercihi yapabilmeleri için; genelde yüksek öğrenim, özelde ise Üniversitemizi tanımaları amacıyla Çorum Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bülten, katalog ve tanıtım broşürleri göndererek çalışmalarına destek oldu. Okulun Rehberlik Servisince Necmettin Erbakan Üniversitesine ayrılan saatte, gönderilen dokümanlar eşliğinde öğrencilere bilgiler verildi.

Okulun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Elif Bezeniroğlu yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin geleceğe yönelik planları ve hayalleri olsun, hayata güzel pencerelerden bakıp emin adımlarda yürüsünler istiyoruz. Bu sebeple Rehberlik Servisi olarak, öğrencilerimize çeşitli etkinliklerle üniversiteleri ve mesleki bölümleri tanıtmak istedik. Yeni kurulmuş olmasına rağmen kısa zamanda Türkiye’nin önemli üniversitesinden biri haline gelen Necmettin Erbakan Üniversitesi ile irtibata geçtik. Kısa sürede elimize ulaşan dokümanlar sayesinde öğrencilerimiz için üniversitelerin biraz daha somut hale geldiğini görmekten mutlu oldum. Bu vesile ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Paylaş