Turizm Fakültesi Öğrencilerimiz Kendi Pişirdikleri Aşureleri İkram Ettiler

12.11.2014

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla Turizm Fakültemizde aşure ikram etkinliği düzenlendi. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencilerinin hocaları nezaretinde yaptıkları aşureler öğrenci ve davetlilere ikram edildi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya: “Muharrem ayı, İlahi bereketin coştuğu ve bollaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir aydır. Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz de birlik ve beraberlik mesajını vurgulamak gayesiyle fakültemiz mutfağında kendi pişirdikleri aşureleri dağıttılar. Bu vesile ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Ferhan Nizamlıoğlu’nun şahsında emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Turizm Fakültesinin bahçesinde düzenlenen etkinliğe ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.