Turizm Fakültemizin KONTV’de Turizm Rehberi Programları Başladı

18.10.2014

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç’in program danışmanlığını ve yapımcılığını üstlendiği ve Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı “Turizm Rehberi” Programı KONTV’de yayınlanmaya başladı.

İlk bölümü Perşembe akşamı saat 23.00’te KONTV ekranlarından yayınlanan programın çekimleri Karatay Medresesi Müzesi’nde yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç; “Öğrencilerimize yönelik yapmış olduğumuz uygulama gezilerinde her hafta Konya'mızın tarihi ve turistik mekanları ziyaret edilecektir. Yapılan bu geziler KONTV’nin profesyonel kameramanları tarafından kayıt altına alınacak ve böylece hem Üniversitemizin ve bölümümüzün, hem Konya'mızın tarihi turistik mekanlarının tanıtımı yapılacaktır. Her hafta farklı turist rehberleri tarafından öğrencilerimize sunumlar yapılacaktır.  Katkılarından dolayı Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü, KONTV, İl Kültür ve Turizm Bakanlığı, programa katılan rehberler ve sponsor Master Kariyer Merkezine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

"Turizm Rehberi" Programı, her hafta Perşembe günleri saat 23.00’te KONTV ekranlarından yayınlanacaktır.