Tıp Fakültemiz Dekanlığında Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

17.03.2015

Tıp Fakültemiz Dekanlık birimi idaresinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Tıp Fakültesi Başhekimimiz Doç. Dr. Ahmet Tekin katıldı. Dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı görevini Prof. Dr. Celalettin Vatansev’e devretti.

Devir-teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, yapılan değişikliğin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Rektör Şeker, Prof. Dr. Celalettin Vatansev’e yeni görevinde de başarılar diledi.

Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı da, Tıp Fakültesinde çalışma arkadaşlarıyla birlikte iyi işlere imza attıklarını söylerken, Prof. Dr. Celalettin Vatansev’e yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı’ya çiçek ve plaket takdiminin ardından tören sona erdi.