Seydişehir MYO'da Mutluluk, Yaşam Doyumu ve Başarı Semineri Verildi

27.10.2014

Konya Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Üniversitemiz Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve KADEM Aile Destek Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Kariyer Günü (Mutluluk, Yaşam Doyumu ve Başarı Semineri) öğrenci ve öğretim elemanlarının yoğun bir katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminer öncesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan hoş geldiniz konuşmasını yaptıktan sonra okul hakkında kısa bilgiler verdi.

Psikolog- Eğitimci Doç. Dr. Hasan Yılmaz'ın Seydişehir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda sunumunu yaptığı seminer katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

Seminer öncesi ve sonrası İŞKUR Konya Müdürlüğü Uzmanları tarafından öğrencilere iş başvuru danışmanlığı hizmeti de verildi.