Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

28.03.2014

Sağlık Bilimleri Fakültesi  Akademik Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başkanlığında gerçekleştirildi. Fakülte binasında yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürbilek, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emel Ege, Yrd. Doç. Dr. Ayhan Uludağ, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aydan Yüceler, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kübra Küçükşen, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatma Kübra Sayın ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantı, Dekan Prof. Dr. Mehmet Gürbilek’in Fakültenin açılışından bu güne kadar gelişmelerini içeren kısa konuşması ile başladı. Ardından Bölüm başkanları, bölümlerin faaliyetlerini, hedeflerini, projelerini ve  beklentilerini kapsayan sunumlar yaptı. Söz isteyen öğretim elemanlarının öneri ve taleplerini alan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 2013-2014 eğitim ve öğretim dönemini ve öğretim elemanlarının taleplerini içeren genel bir değerlendirme yaptı.

Toplantının ardından fakülte binasında incelemeler yapan Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Prof. Dr. Tahir Yüksek, hemşirelik öğrencileri için tamamlanan Beceri Laboratuvarını gezdi. İlgili öğretim elemanlarından Beceri Laboratuvarı hakkında bilgi alan Rektör ve Rektör Yardımcımız, öğretim elemanları ve öğrencilerle birlikte yemek yedi.

 

Paylaş