Rektörümüzün 10 Kasım Mesajı

09.11.2014

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76. Yıldönümü günündeyiz.

Emperyalist devletlerin aziz vatanımızı işgal edip bağımsızlığımıza kastetmesinin ardından O’nun önderliğinde başlayıp zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı’nın neticesinde kurulan yeni Cumhuriyetin bekasını, kalkınmasını, ilelebet muhafazasını, refah ve barış içinde yaşamasını sağlamak hepimizin görevidir.

Bizler de Necmettin Erbakan Üniversitesi camiası ve öğrencileri olarak kendisinin bıraktığı kıymetli mirasa sahip çıkmak için azami gayret sarfediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bize bu ülkeyi emanet eden Atalarımız başta olmak üzere Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Prof. Dr. Muzaffer Şeker

Necmettin Erbakan Üniversitesi