Rektörümüz Öğrenci Toplulukları ile Bir Araya Geldi

05.11.2014

Üniversite yönetimimiz tarafından Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları ile Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhsin Kar ve Prof. Dr. Tahir Yüksek, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil katıldı.

Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil; Öğrenci Topluluklarına ellerindeki imkanların azamisini kullanarak destek olduklarını, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini fade ederek, Üniversitemiz ve Üniversite öğrencilerinin toplumdaki olumlu algısı, şehre ve topluma olan pozitif katkısı açısından Öğrenci Topluluklarının yaptıkları ve yapacakları faaliyetlerin önemine dikkat çekti.

Rektörümüz Şeker, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında; bu toplantının her yıl düzenli olarak gerçekleştiğini ve zaman zaman da toplulukların istekleri doğrultusunda bir araya geldiklerini ifade etti.  Bu şekilde bilgi paylaşımı yapılmasının önemine dikkat çekerek topluluklara, yapacakları faaliyetler hakkında gerek kendilerinden gerekse deneyimli üst sınıftaki öğrencilerden de faydalanabileceklerini hatırlattı. Topluluk sayısının gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Şeker; bu artışın olumlu yönünün bulunması ile birlikte aynı amaçla kurulan toplulukların bir araya gelmesinin ve dayanışma içerisinde tek çatı altında çalışmasının hem gerçekleşecek faaliyetin kaliteli ve etkin olabilmesi hem de üniversitenin kendilerine vereceği destek açısından daha verimli olacağını vurguladı.

Öğrencilerden gelen görüş, dilek, soru ve sorunların dinlenip cevaplandırıldığı ve karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantının sonunda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil tarafından, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Öğrenci Etkinlik Takvim Programı tanıtıldı ve nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgi verildi.

Paylaş