Rektörümüz Öğrenci Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

31.12.2014

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Üniversitemizin yeni seçilen Öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Muhsin Kar, Genel Sekreterimiz Hanifi Sert, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil’in de hazır bulunduğu toplantının öncesinde Üniversitemiz Rektörlük binasında akşam yemeği yenildi.

Toplantıda konuşan Rektörümüz, öğrenci temsilcilerine Üniversitemizin misyonu ve vizyonu hakkında açıklamalar yaparak Üniversitemiz hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Üniversitemizin geleceği ile ilgili beklenti ve temennilerini de dile getiren Rektörümüz, öğrenci temsilcilerinin sorunlarını ve önerilerini dinleyip gelen soruları cevaplandırarak onları bilgilendirdi.