Rektörümüz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Törenine Katıldı

20.05.2015

İlimizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı. Kutlamalara Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile birlikte pek çok protokol mensubu ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ün çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gençlik yürüyüşünün yapılmasıyla devam etti.

Daha sonra Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleşen kutlamalara katılan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte Ecdada Mektup Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti. Kutlamalarda, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve spor gösterileri düzenlendi.