Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı'ndan Ziyaret

14.05.2015

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Vakfın Genel Sekreteri Doğan Bekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altınöz Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek de ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz ile Vakıf arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Vakfın, Üniversitemiz öğrencilerine yönelik özel başarı bursu vermesi, ortaklaşa belirlenecek konu başlıklarına yönelik üniversitemizde lisansüstü eğitim yapılması ve birlikte yürütülecek bilimsel faaliyetler gibi konular ziyarette masaya yatırıldı.

Ziyarette; işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetlerin oluşturulması için bir protokol hazırlanmasına karar verildi. Ayrıca, özellikle Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın bilimsel, siyasi, sosyal ve hayatına yönelik çalışma gruplarının oluşturularak desteklenmesi hususunda da işbirliği yapılması yönünde mutabakata varıldı.