Paydaşı Olduğumuz Sedep’te Zaman Yönetimi Ve Liderlik Semineri Yapıldı

26.03.2015

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın “Liderlik ve Zaman Yönetimi” isimli semineri ile okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Düzenlenen programa, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Seminere katılımlarından dolayı öğretmenlere teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çok yoğunsunuz ve birçok etkinlik yapıyorsunuz ve birçok programı yetiştirmeniz gerekiyor. Bunun yanında Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’ne de katkı sağlıyorsunuz. SEDEP belki size yük oluşturuyor, sizi zorluyor. Ama siz ne kadar bu işin içindeyseniz sonuç o kadar başarılı oluyor. Aslında bu hiçbirimizin sorumluluktan kaçacağı bir konu değil. Toplum olarak topyekün kalkınmaya ihtiyacımız var. Bu konuda sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Hep birlikte daha büyük bir gayretle Selçukludan başlayıp tüm Konya ve Türkiye’de bu konuyu halletmemiz gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak SEDEP’in paydaşı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, “Bu kapsamda zaman yönetimi ve liderlikle ilgili düzenlenen konferansın da hem bizlere hem de sizlerin bilgilerinizi aktaracağınız öğrencilerinize faydalı olmasını diliyorum. ” dedi.

“Zaman kavramı”, “Zaman Tuzakları”, “Zaman yönetimi karşısındaki engeller”, “Lider kimdir” ve “Lider-Yönetici farkları” gibi farklı konu başlıklarında sunumu gerçekleştiren Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, “Günümüzde verimli çalışma gerekliliği, dolayısı ile zamanın etkin kullanımı her meslekten insanın öncelikli konusu haline gelmiştir. Çalışanlar belli bir zaman içerisinde ya daha fazla iş yapmak ya da aynı işi daha kısa zamanda yerine getirmek zorunda kalmıştır. Bu yüzden zamanın akıllıca planlanması ve kullanılması gerekmektedir” şeklinde konuştu. 

Paylaş