Ömer Karaoğlu Konseri Üniversitemiz Gençleri Tarafından Büyük İlgi Gördü

01.05.2014

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans salonunda Üniversitemiz öğrencileri DİKKAT (Dayanışma, İlim, Kültür ve Kardeşlik Topluluğu) ve İSMET (İlim, Sanat ve Medeniyet Topluluğu) topluluklarının Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ortaklaşa düzenledikleri programa ; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Emin Aydın ve Tahir Yüksek, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Dursun Yağız ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kuşpınar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında Zübeyir İnce’nin Kuran tilavetinin ardından, DİKKAT ve İSMET toplulukları adına konuşma yapan DİKKAT başkanı Muhammet Dudu konuşmasında; “ Biz insanların asıl vazifesi Allaha iman ve ibadettir. Bunun da en iyi örneği Habibullah olan Muhammed S.A.V’ dir. İnsanlar ne kadar çok Hz Peygamberi örnek alır ve sünnetine itibar ederlerse o oranda da toplumda daha ahlaklı daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşarlar.”diyerek  Nurullah Genç’in bir dörtlüğünü okudu:

Var edenin adıyla insanlığa inen Nur,

Bir gece yansıyınca kente Sibir Dağından,

Toprağı kirlerinden arındırır bir yağmur,

Kutlu bir zaferdir bu ebabil dudağından

Özgün ezgi müziği ile sevenlerin karşısına çıkan Ömer Karaoğlu gençlere, verdiği güzel konserle keyifli anlar yaşattı. Program; Rektörümüz Muzaffer Şeker’in Ömer Karaoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.

 

Paylaş