Öğrencilerimiz Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konusunda Bilgilendirildi

14.05.2015

Üniversitemizde “Oracle Türkiye Necmettin Erbakan Üniversitesinde” isimli konferans Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Konevi Amfisinde gerçekleştirildi. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Agah Tuğrul Korucu’nun düzenlediği programa Oracle Türkiye Ekibi, İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şubesinden misafirler, Akademisyenler ve matematik, bilgisayar bölümü öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta yapılan sunumlarla öğrenciler, bilgi ve iletişim teknolojileri, kullanıcıları ve eğitimlerine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar konusunda bilinçlendirildi. Sunumlarda hem sektöre yönelik bilgileri hem de bilgi ve iletişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonun sağlanmasına yönelik bilgiler aktarıldı.

Oracle’ın geliştirdiği yeni teknolojiler, Cloud sistemeler, mobil uygulamaların kullanılması ve içerik geliştirilmesine yönelik bilgiler de verildi.

Program sonunda Yrd. Doç. Dr. Agah Tuğrul Korucu, Oracle yetkililerine teşekkür ederken plaket takdim etti.