Öğrenci Topluluklarıyla Toplantı

02.04.2014

Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarıyla Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde yapılan toplantıya;  Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Muhsin Kar, Genel Sekreter Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, Ahmet Keleşoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dursun Yağız katıldı.

Öğrenci topluluklarının sıkıntı ve sorunlarının dile getirildiği toplantıda  öğrenciler, Rektör ve Rektör yardımcılarımıza sorular sordular. Sorulan sorular ve görüşleri dikkatle dinleyen ve not alan idarecilerimiz daha sonra öğrencileri bilgilendirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker; “ Öğrenci topluluklarının sıkıntılarını gidermek, talepleri hakkında bilgilenmek ve tüm bunları değerlendirmek ve sizlerin fakültelerimizle, rektörlükle olan temaslarınızda bir yol haritası çizebilmek için bu toplantıya iştirak ettik. Geçmiş dönemde yaptığımız toplantı da farklı  talepler vardı bu taleplerin bazılarını çözdük diye biliyorum ben ortaklaşa tüm toplulukların bir web sayfası çatısı altında toplanması ve bu web üzerinden tanıtımlarını yapmalarına olanak sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Çalışma takvimi üzerinden sizlerin projelerine destek verilmesi ve bunların dışında başka konulara da değinmek gerekecektir. Bu nedenle sizleri bugün bur da bir kez daha dinlemek ve çözüm yolları bulmak bizi de mutlu etmiştir. Ben tüm toplulukları kutluyor, çalışmalarının başarıyla artarak devamını diliyorum.”  diye konuştu.

Paylaş