Müzik Bölümü Öğrencilerimizden Klasik Gitar Dinletisi

28.04.2014

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi öğrencileri tarafından Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör konferans salonunda Klasik Gitar Dinletisi sunuldu. Programa Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Akbulut, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Öğretim üyesi Dr. H. Onur Küçükosmanoğlu ile öğrenciler; Özge Ayyıldız, Ediz Tanburoğlu, Emirhan Küçükçınar ve Aykut Ay'ın yorumladığı klasik  gitar repertuarında bulunan Dua,Trio ve Quartet eserlerin sunulduğu program büyük beğeniyle izlendi.

Dinletinin sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Akbulut dinletiyi sunan öğretim üyesi ve öğrencilere teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.