KTO Karatay Üniversitesi Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

01.06.2015

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, görevine yeni atanan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’yi makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile birlikte ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Sade ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, her iki üniversitenin işbirliğine dayalı biçimde devam ettireceği ilişkilerin ülkeye ve Konya’ya büyük katkılar sağlayacağını aynı zamanda öğrencilerin arasındaki diyaloğun geliştirilmesi ile ortak projelerin hayata geçirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Rektörümüz Şeker de ziyaretin verimli geçtiğini ve iki üniversite arasındaki ikili ilişkilerin ilerleyen zamanlarda gelişeceğini söyleyerek Prof. Dr. Bayram Sade’ye görevinde başarılar diledi.