Konya Sanayi Odasından Rektörümüze Ziyaret

25.09.2014

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ziyaretinde Türkiye’nin ilk Bölgesel İnovasyon Merkezi olma özelliği taşıyan,  %80’i tamamlanan merkezin inşaatının devam ettiğini söyledi. Bu merkez teknoloji geliştirme merkezi ilan edildiği zaman üniversitelerimiz, kamu kurumlarımız ve sanayicilerimiz sanayi kampüsü içerisinde sanayicinin hemen yanı başında beraber çalışma ortamı bulabileceği ve devletin verdiği avantajları da barındıran bir merkez olacağı bilgisini paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker de Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü’ye Bölgesel İnovasyon Merkezini Konya’ya kazandırdıkları için teşekkür ederek, üniversite olarak Konya sanayisine katkıda bulunmak ve akademik birikimimizi yeni projelere ve özgün üretimlere dönüştürme vizyonuyla bu merkezin açılmasını destekliyoruz. Üniversite olarak merkezin kampüsü içinde imkan verilirse görev alarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız, dedi.