Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde Yamaç Paraşütçülüğü Konferansı Düzenlendi

13.11.2014

Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri topluluğu tarafından düzenlenen Yamaç Paraşütçülüğü konulu konferans Köyceğiz Kampüsümüzdeki Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantı, Türk Hava Kurumu Ilgın Şube Saymanı yamaç paraşütü pilotu Bedir Direk'in katılımıyla gerçekleşti. Konuşmacı havacılık sektörüne ilişkin geniş kapsamlı bilgi verdikten sonra THK'nin Türk sivil havacılığındaki yerini ve önemini anlattı.

Bedir Direk konuşmasında: “Havacılık ve Uçuş eğitimi herkesin işbirliğini gerektirmektedir. Bugün burada gerçekleştirilen yamaç paraşütçülüğü konferansının bir özelliği de bu tür bir işbirliğinin ürünü olmasi ve bu konu da yapılacak çalışmalara ışık tutmasıdır.” dedi.