Görme Engelliler Goalball 1. Lig Final Müsabakaları Gerçekleştirildi

13.10.2014

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin desteklediği ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun organize ettiği “Goalball Kız - Erkek  1. Lig  ve  Erkekler 2. Lig Müsabakaları” Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 100. Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Maçların ardından yapılan ödül törenine katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhsin KAR, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin engelsiz üniversite sloganıyla yola çıktığını ve gençlerin her türlü spor aktivitelerine erişiminin sağlandığını ve desteklendiğini vurgulayarak, böyle bir organizasyonun parçası olmaktan mutluluk ve onur duyduklarını söyledi. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah ÇETİN de katkılarından dolayı üniversitemize plaket verdi.