Geleneksel Gençlik ve Kültür Şölenimiz Yapıldı

21.05.2015

Ereğli Yerleşkemizde başlayan Gençlik ve Kültür Şöleni Etkinlikleri Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültemizde 2 gün boyunca sürdü ve çeşitli etkinliklerle şenlik sona erdi.

Öğrencilerin yoğun geçen bir yılın sonunda yorgunluklarını bir nebze atacakları etkinlikte ilk gününde fakülteler arasında yapılan müsabakalarda futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Yine aynı gün Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu grafik tasarım sergisinin gezilmesinin ardından öğrencilere şenlik pilavı ikram edildi.

Şenliğin ikinci gününde de etkinlikler gün boyunca sürdü. Düzenlenen Karaoke Ses Yarışması ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi. Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğunun gösterileri, Tiyatro Topluluğunun sergileyecekleri oyun ve Minikler Korosu’nun sundukları konserle de Gençlik ve Kültür Şöleni Etkinliklerimiz sona erdi.