Futbol Turnuvasında Şampiyon AKEF Oldu

08.04.2015

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşması ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla Spor Şenlikleri kapsamında bu yıl 3.sü düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

Meram Melikşah Tesisleri Halı Sahasında yapılan futbol turnuvasına, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. On beş akademik birimimizin katıldığı turnuva Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi arasında yapılan heyecanlı final maçıyla sona ererken, final maçında kıyasıya bir mücadelenin sonunda Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi rakibi İlahiyat Fakültesini 6-4 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 3.lük maçında Turizm Fakültesini 3-2 mağlup eden Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi 3. oldu.

Turnuva sonunda Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürümüz Ramazan Şener; turnuvanın çok güzel geçtiğini, spor ahlakına uygun şekilde centilmence oynanarak turnuvanın adına yakışır bir final maçıyla noktalandığı ifade etti. Şener turnuvanın iyi bir final maçıyla son bulmasından memnun olduklarını söylerken başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Büyükatıcıgil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren takımlar için ödül töreni, Gençlik ve Kültür Şöleni Etkinlikleri içerisinde düzenlenecek.

Paylaş