EYUDER Yönetim Kurulu'ndan Üniversitemize Ziyaret ve Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR V İmza Protokolü

14.02.2014

EYUDER ( Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Üniversitemizi ziyaret etti. Rektörlük makamında Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret eden heyette, Dernek Başkanı  Adem Çilek, Başkan Yrd. İbrahim Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri  Murat Öztürk, Orhan Yılmaz ile birlikte Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nden Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanı  Doç. Dr. Mustafa Yavuz,  öğretim üyeleri  Doç. Dr. Ercan Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Atila Yıldırım da  hazır bulundu.

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren EYUDER Başkanı Çilek, EYFOR V  Protokolünü Necmettin Erbakan Üniversitesi ile imzalamaktan son derece memnun olduklarını, misafirperverliği ve projenin gerçekleşmesi konusunda kararlılığı ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e teşekkür etti.

Rektörümüz Muzaffer Şeker de ; “Eğitim konusunda yapılan çalışmalar ülkenin en önemli ve etkin yatırımlarıdır. Biz eğitimin önemini biliyor ve bu konuda faydalı olarak projelendirilen her etkinliği de imkanlarımız dahilinde eşlik ediyor, gerek uygulayıcı gerekse de planlayıcı olarak yer almaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en köklü ve öğretim üyesi ve öğrenci sayısının en fazla olduğu Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde düzenlenecek olan  EYFOR V,  Türk Eğitim Sisteminin yönetim ve denetim alt sistemlerine kuramsal ve uygulamalı katkılar sağlayacaktır.  Dedi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve EYUDER Başkanı Adem Çilek Eyfor protokolü imzaladı. 13 Şubat 2014 tarihinde imzalanan protokole göre, Onursal Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER’in yürüteceği Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR  V    11 - 13 Eylül 2014 tarihleri arasında Üniversitemizde  düzenlenecek. Forum temaları ve tartışmaya açılacak konular ileriki günlerde www.eyfor.org  adresinden yayınlanacak.

Yapılan protokolün ardından  Rektörlük yemekhanesinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek'le birlikte öğle yemeği yenildi.

 

Paylaş